The Northern Comfort Country Dancers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ouder nieuws:

2004

Allereerst willen wij iedereen een goed dansjaar toewensen en hopen we dat het weer net zo goed wordt als het afgelopen jaar.

2003

Karla is ook geslaagd voor de opleiding "Line dance Instructeur". deze opleiding is bij de D.C.W.D.A gevolgd.

Hallo, hier weer een een update op de pagina, we zijn vanaf 2 september weer begonnen  met een nieuw dansjaar. Na de zomerlessen en de vrij dansavonden op de Pleinfeesten weer het normale dansleven. Ondertussen hebben wij op 4 september op de Universiteit van Utrecht voor de Faculteitsvereniging der Sociale Wetenschappen Alcmaeon voor hun introductie dag aan 861 nieuwe studenten en begeleiding een Line-dance uitgelest. Het was heel leuk om dit voor zo'n grote groep te doen, en het was ook leuk om de enthousiaste reacties van de studenten te zien, zeker na onze demo met "Trackin" waarbij men zag dat linedancen niet alleen maar een beetje stampen en hupsen met de handen in de zakken is.

2002

We hebben meegedaan aan de Belgische Kampioenschappen in de Categorie Partner Dansen Intermediate/Advanced en zijn daar 3de overall geworden

Harold is geslaagd voor de opleiding "Line dance Instructeur". deze opleiding is bij de D.C.W.D.A gevolgd. Karla gaat hem de komende winter volgen.

Na een drukke periode met de wereld- en de Benelux kampioenschappen hebben we weer eens tijd om de website te updaten. De agenda is bij gewerkt en een link toegevoegd De fotopagina is vernieuwd en er is een agenda toegevoegd. Heeft u wat voor de agenda, stuur ons even een mailtje en het zetten het erop.

Vanaf maandag 3 september beginnen we met ons nieuwe dansseizoen in Julianadorp. U bent dan weer welkom in Prins Hendrik vanaf 19.30 uur voor de beginners en vanaf 21.00 voor de gevorderden

Gedurende de pleinfeesten in Julianadorp is er iedere dinsdagavond van ongeveer 19.00 tot 23.00 uur vrijdansen in Café Prins Hendrik aan het Loopuytpark. U kunt uw eigen muziek meenemen.


2001

Gedurende de hele zomer blijven wij op maandag avond van 19.30 tot einde lesgeven in Café Prins Hendrik

03 jan 2001

Begin van de Northern Comfort Country Dancers, in café Prins Hendrik te Julianadorp hebben we een onderkomen gevonden waar we les kunnen geven aan een groep beginners met veel zin om te dansen. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze vorm van dansen zien we u graag een keer op een lesavond verschijnen.